Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

  • Gewicht
    Alles wat aan de giek hangt gaat af van de maximale last die machine kan heffen. Het kantelstuk is een perfecte balans tussen sterkte en gewicht.
  • Eenvoud en onderhoud
    Het kantelstuk behoeft naast regelmatige smering weinig onderhoud. Door pennen en bussen te vernieuwen is uw kantelstuk weer spelingsvrij
  • Prijs
    In vergelijking met draai/kantelstukken of kantelmotoren de voordeligste oplossing
Productomschrijving

Kantelstuk

Geschikt voor machines vanaf ca. 2 ton tot 100 ton. Het is de klassieke maar bewezen manier om uw bak te kantelen. Het meeste wordt gekozen voor de zogenaamde sandwich variant, waarbij het kantelstuk bovenaan voorzien is van snelwissel-ophanging passend aan uw snelwissel en onderaan een zelfde snelwissel heeft als die aan uw machine.

Hierdoor kunt u het kantelstuk bij zwaar werk eenvoudig afzetten. Als u regelmatig een sloophamer of vergruizer gebruikt is dit ook een groot voordeel.

Ophanging
Onze kantelstukken zijn gestandaardiseerd volgens het CW-systeem, maar uiteraard kunt u iedere gewenste ophanging kiezen.

Lasthaak
Een veelvoorkomende optie is een bijpassende lasthaak met certificaat.

Materiaal
Het complete kantelstuk wordt gemaakt van hoogwaardig constructie staal. De snelwissel onderaan is of van S355 of van gietijzer afhankelijk van het gekozen systeem.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

Het kantelstuk is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Offerte aanvragen