Pladdet

Passie voor ons vak

Hecht familiebedrijf
Werken bij Pladdet betekent werken in een hecht familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar produceren we met veel enthousiasme kwalitatief de beste aanbouwdelen.

Breed internationaal netwerk
We zijn een begrip op de nationale en internationale markt en hebben een breed netwerk aan vaste vertegenwoordigers en dealers en exporteren onze kwaliteitsproducten wereldwijd. Dat heeft ongetwijfeld te maken met onze instelling van hard werken, doorzetten en nuchterheid.

Kennis opbouwen
Ons team bestaat uit ruim honderd mensen met hart voor de zaak. Het is geweldig om te zien met hoeveel plezier er gewerkt wordt en hoeveel kennis onze mensen in de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

Hardox staalplaten snijden
Opleidingsmogelijkheden

Blijven ontwikkelen

Bij Pladdet zijn er oneindig veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In elke functie kun je meerdere specialisaties kiezen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste snufjes en technieken en volgen regelmatig trainingen. Ook BBL-leerlingen kunnen hun eigen traject voortzetten in een andere specialisatie. We stimuleren persoonlijke groei en gaan hierover graag met je in gesprek. We horen graag wat jouw wensen zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Een goede werkgever

Werken bij Pladdet kenmerkt zich door plezier op de werkvloer. We zijn een prettige werkgever en bieden naast een goed salaris, een fijne en open werksfeer. Maar Pladdet heeft ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierin onderscheiden wij ons met een paar voorbeelden:

  • De mogelijkheid tot het maken van extra uren. Hierdoor heb je de hoogte van jouw salaris zelf in handen. Bij ons kun je twee keer in de week structureel overwerken en zo extra salaris en/of uren opbouwen;
  • Georganiseerd woon-werkverkeer voor onze productiemedewerkers. Met de bus van de zaak rijd je iedere dag gemakkelijk heen en weer of je wordt thuis opgehaald en gebracht!
  • Eigen werkplekken met supermoderne productiefaciliteiten. In onze productiehal heeft iedere medewerker zijn eigen ruimte. Binnen, overzichtelijk en veilig, in een net en degelijk pand;
  • Kortom; uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Waar wacht je nog op? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en kundige collega’s. Ook naar mensen met een niet-technische achtergrond. Denk jij dat je een aanvulling bent op ons team? Kom dan eens kennismaken of loop een dagje mee!

Open sollicitatie
“We leveren vakwerk en zijn kwaliteitsbewust. Dit vakmanschap hebben we opgebouwd door onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak.” Patrick

Collega's aan het woord

Elke dag is anders en het werk is heel divers. Daarnaast krijg ik de kans om me op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.
Martin
Trots dat ik bij Pladdet werk!
Wilfred
'Dat ik zelf aan een kraan mag werken vind ik fantastisch’
Stagiair Ludwig