Graafbak spuiten
Pladdet

Passie voor ons vak

Werken bij Pladdet betekent werken in een hecht familiebedrijf. Met ruim 100 medewerkers produceren en leveren wij kwalitatief hoogwaardige aanbouwdelen en machines, tegen een eerlijke prijs. Dit doen wij iedere dag met veel enthousiasme en gedrevenheid. We zijn nuchter en willen continu samen blijven groeien. Ontwikkelingen in de markt houden we scherp in de gaten. We leveren vakwerk en zijn kwaliteitsbewust. Dit vakmanschap hebben we opgebouwd door onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak.

Hardox staalplaten snijden
opleidingsmogelijkheden

Blijven ontwikkelen

Bij Pladdet bieden we brede opleidingsmogelijkheden. Per functie zijn er diverse opties en specialisaties. We rusten medewerkers compleet uit met de nieuwste kennis en technieken. Dit doen we onder andere door het aanbieden van cursussen. Ook BBL-leerlingen kunnen hun eigen traject voortzetten in een andere specialisatie. We stimuleren zelfontwikkeling en gaan hierover graag met jou in gesprek. We horen graag wat jouw wensen en behoeftes zijn!

Draaierij
Arbeidsvoorwaarden

Een goede werkgever

Werken bij Pladdet kenmerkt zich door plezier op de werkvloer. We zijn een prettige werkgever en bieden naast een goed salaris, een fijne en open werksfeer. Maar Pladdet heeft ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierin onderscheiden wij ons met een paar voorbeelden:

  • De mogelijkheid tot het maken van extra uren. Hierdoor heb je de hoogte van jouw salaris zelf in handen. Bij ons kun je twee keer in de week structureel overwerken en zo extra salaris en/of uren opbouwen;
  • Georganiseerd woon-werkverkeer voor onze productiemedewerkers. Met jouw bus van de zaak rijd je iedere dag gemakkelijk heen en weer of je wordt thuis opgehaald en gebracht!
  • Eigen werkplekken met supermoderne productiefaciliteiten. In onze productiehal heeft iedere medewerker zijn eigen ruimte. Binnen, overzichtelijk en veilig, in een net en degelijk pand;
  • Kortom; uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Waar wacht je nog op? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en kundige collega’s. Ook naar mensen met een niet-technische achtergrond. Denk jij dat je een aanvulling bent op ons team? Kom dan eens kennismaken!

Open sollicitatie
“We leveren vakwerk en zijn kwaliteitsbewust. Dit vakmanschap hebben we opgebouwd door onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak.” Patrick

Collega's aan het woord

Elke dag is anders en het werk is heel divers. Daarnaast krijg ik de kans om me op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.
Martin
Trots dat ik bij Pladdet werk!
Wilfred