Servicebus
Groot geworden in de polder

Wij zijn Pladdet

In de polder in het Zeeuws-Vlaamse Biervliet vindt u ons familiebedrijf Pladdet. Pladdet bestaat al ruim 80 jaar en is specialist in het produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige aanbouwdelen en machines. Dit alles doen we in eigen beheer. Ieder jaar produceren we 7.000 aanbouwdelen en leveren we 100 nieuwe machines. Hiervoor gebruiken we bijna 20.000 kilo lasdraad en 5.500 ton staal. Dit alles doen we samen met ruim 110 medewerkers.

Bekijk ons team

Wereldspeler

Inmiddels exporteert Pladdet wereldwijd, met vaste vertegenwoordigers in België, Engeland en Duitsland. Daarnaast zijn onze dealers actief in onder andere Zweden, Denemarken, Frankrijk, Amerika, Canada, Australië, Letland en India. Onze ambitie is om ons dealernetwerk nog meer uit te breiden en een groot aantal dealers aan te stellen die exclusief Pladdetproducten verkopen.

Onze merken

Pladdet heeft meerdere dealerschappen. Zo zijn wij dealer van Hitachi voor grondverzetmachines. Voor intern transportmachines zijn we dealer van de merken Hyster en Crown.

“Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons voorop. Met onze brede kennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak leveren wij kwaliteitsproducten die volledig aan uw wensen voldoen.”
Waar staan we nu?

Van Loonbedrijf naar zelfproducerende wereldspeler

Ons bedrijf bestaat al ruim 80 jaar. Waar Pladdet begon als loonbedrijf in de landbouwsector, zijn we nu al meer dan 50 jaar specifiek actief in de grondverzetmarkt. Hierdoor hebben we een enorme kennis ontwikkeld over de markt, het product en onze opdrachtgevers. We weten wat we doen en waar we voor staan. Zo maken we standaardproducties, maar ook op maat gemaakte producten. Voor elk type machine kunnen wij een machineaanpassing ontwikkelen. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Wij leveren kwaliteitsproducten die volledig aan uw wensen voldoen.

“Wij zijn trots op waar we nu staan. Hard werken om krachtige producten te blijven maken en onze klant optimaal van dienst te zijn, zowel nationaal als internationaal. Dat is onze ambitie.” Jonathan de Putter, directeur Pladdet B.V.
Grijper
Onze kracht

Kennis, kwaliteit, betrouwbaar, persoonlijk en innovatief

Voor onze producten maken we gebruik van ‘s werelds hoogst kwalitatieve staalsoorten: Hardox® direct uit Zweden van de fabriek en West Europees constructiestaal. Voor het ontwerpen van onze producten gebruiken we 3D-tekenprogramma SolidWorks. Alle details, zoals gewicht en vorm, kunt u precies hierop zien. De tekeningen sturen we vervolgens door naar de machines in de werkplaats. Aan de hand hiervan produceert ons vakkundig personeel onze krachtige producten. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Waar wij voor staan

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring, zijn we onderscheidend in onze persoonlijke aanpak. We zijn toegankelijk, makkelijk bereikbaar en zorgen voor een goede beschikbaarheid van onze producten. Onze voorraad is altijd up-to-date. Daarnaast volgen we continu de markt en proberen we ontwikkelingen altijd voor te zijn. We bezoeken wereldwijd beurzen voor verkoop en inkoop, volgen cursussen, luisteren goed naar onze opdrachtgevers en vinden persoonlijk contact met onze vertegenwoordigers en dealers erg belangrijk. Zo blijven we richting geven en zien we tijdig welke weg we in moeten slaan. Dat is onze kracht!

Lashokjes
Neem een kijkje in ons bedrijf

Pladdet Company Tour

Bent u nieuwsgierig naar ons bedrijf? Kom dan eens langs! Dit kan alleen, maar ook met een gezelschap. Een dag meelopen kan altijd. We laten u graag ons bedrijf zien!

Neem contact op