Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 20.460 - 20.920 kg Bedrijfsgewicht
  • 186 kW (249 PK) Motorvermogen
  • 2,8 - 3,8 m³ Bakinhoud
Bedrijfsgewicht 20.460 - 20.920 kg
Motorvermogen 186 kW (249 PK)
Bakinhoud 2,8 - 3,8 m³
Productomschrijving

Hitachi ZW250-6

De innovatieve techniek, betrouwbare eigenschappen en duurzame componenten van de ZW250‑6 laten zien dat Hitachi altijd grondverzetmachines van de hoogste kwaliteit maakt. Bovendien is deze machine bijzonder veelzijdig zodat hij aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten voldoet.

Minder uitstoot
Hitachi heeft een systeem voor selectieve katalytische reductie (SCR) ontwikkeld dat adBlue® in het uitlaatgas injecteert, zodat de uitstoot minder stikstofoxide bevat. Deze zeer geavanceerde technologie is niet alleen milieuvriendelijk, maar voldoet ook aan de EU Stage IVemissievoorschriften.

Gemakkelijke toegang
Het luchtfilter van de motor is verplaatst naar de achterzijde van het motorcompartiment, met gemakkelijkere toegang vanaf de grond voor onderhoudswerk. De adBlue®tank is ook zo geplaatst dat deze gemakkelijk bereikbaar is.

Uitstekend zicht
Het panoramische zicht van 360° van de ruime cabine schept een comfortabele werkomgeving, en verhoogt de veiligheid en productiviteit. De achteruitkijkcamera biedt ook een uitstekend zicht aan de achterzijde voor meer veiligheid op de werklocatie.

Verbeterd comfort
De geluidsisolatie in de cabine is verbeterd waardoor het geluid aanzienlijk is verminderd en machinisten een stillere werkomgeving wordt geboden. De geluidsarme motor levert stillere prestaties, waardoor de machine ook zeer geschikt is voor werkzaamheden in stedelijke gebieden.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan