Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 26.040 - 26.580 kg Bedrijfsgewicht
  • 232 kW (311 PK) Motorvermogen
  • 4,1 - 5,2 m³ Bakinhoud
Bedrijfsgewicht 26.040 - 26.580 kg
Motorvermogen 232 kW (311 PK)
Bakinhoud 4,1 - 5,2 m³
Productomschrijving

Hitachi ZW330-6

Dankzij het lage brandstofverbruik en een grotere trekkracht, kan de nieuwe ZW-6 wiellader een hoog niveau van prestaties aan. De Hitachi ZW‑6 wielladers zijn ontwikkeld om aan de eisen van de Europese bouwsector te voldoen. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig, zodat ze op uiteenlopende werkterreinen kunnen worden gebruikt.

Minimale stilstand
Het accucompartiment van de ZW150‑6 is eenvoudig toegankelijk voor onderhoud aan en indien nodig vervanging van de accu. Dat betekent minimale stilstand en maximale inzetbaarheid.

Snelle toegang
De motorkap aan de zijkant gaat volledig open, voor eenvoudige toegang. Dit zorgt ervoor dat dagelijks onderhoud snel kan worden uitgevoerd en garandeert betrouwbare prestaties.

Verbeterde brandstofefficiëntie
De ZW1506 heeft een grotere brandstofefficiëntie dan het vorige model bij laden in Vshape, en bij load & carry werkzaamheden. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Eenvoudig onderhoud
De massaschakelaar voor de accu is standaard, wat bijdraagt aan veiliger en gemakkelijker onderhoud. Dit helpt ongelukken met het elektrisch systeem te voorkomen en bij langdurige stalling de energie van de accu te behouden.

Verminderde kosten
De nieuwe motor, die voldoet aan de eisen van Stage IV heeft geen roetfilter nodig, en dat brengt het brandstofverbruik en de onderhoudskosten verder omlaag.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan