De Hitachi ZX135US‑6 is een van de kleinste graafmachines uit de serie Zaxis‑6 en dankzij de korte draaicirkel ideaal voor gebruik op plaatsen met weinig ruimte. De Belgische aannemer Wim Poppe uit Hamme koos daarom voor deze nieuwe compacte Hitachi ZX135US-6.

Er zijn verschillende opties voor deze machine verkrijgbaar, waaronder een blad voor egaliseren, schuiven of extra stabiliteit. Deze machine heeft rupsen van 700mm met extra ballastblok van 1.000 kg, een duwblad en een verstelbare graafarm. Het werkgewicht bedraagt 17 ton. De machine is compleet uitgerust met de benodigde leidingen, proportionele bediening, automatisch smeersysteem,gereedschapskist, hijslat en everpads rupsen.

De HitachiZX135US‑6 is een bijzonder veelzijdige machine voor gebruik bij talloze toepassingen. Dankzij de innovaties van de Zaxis‑6 beschikt de machine over dezelfde geavanceerde technologie als de grotere modellen van Hitachi en dezelfde hoge kwaliteit in techniek en duurzame componenten en is uitzonderlijk betrouwbaar. Kijk hier voor meer informatie.

We bedanken Wim voor de mooie opdracht en wensen hem en zijn team veel succes toe met deze mooie aanwinst!