Offerte aanvragen
Zoek

Sterke Eigenschappen

 • Strak snijbeeld
  De kuilhapper is ontworpen met het oog op kwaliteit en duurzaamheid en kreeg van de designers de bijnaam ‘Pacman’ vanwege het scherpe snijbeeld. De speciale Hardox® messen zijn zo scherp gefreesd dat ze moeiteloos in het voer snijden.
 • Makkelijk en geleidelijk lossen
  Door het korte ondermes lost de kuilhapper eenvoudig en hoeft er niet ver gekiept te worden om de kuilhapper te legen. Daarnaast lost hij geleidelijk wat de belasting in de mengwagen goed doseert.
 • Ruwvoer-resten beperken
  Doordat de cilinders in de bak verwerkt zijn kan er kort tegen de silowand gehapt worden en dat beperkt de ruwvoer-resten.
 • Haphoogte en hapdiepte
  De grote haphoogte en kleine hapdiepte zorgen ervoor dat de wand van de kuil vaker wordt ververst en het voer minder onderhevig is aan broei. Een ander voordeel is dat de kuilhapper niet ver in het voer gedrukt moet worden.
Productomschrijving

Kuilhapper

Pladdet kuilhapper
De Pladdet kuilhapper is zeer robuust en duurzaam. De happer is uitgerust met stevige buizen om torsie te beperken en de pennen zijn inductie gehard. De cilinders aan beide kanten zorgen ervoor dat de bak gelijkmatig blijft snijden. Het gehele zijschild en verwisselbare messen aan de zijkant en voorkant zijn vervaardigd van Hardox® hogesterktestaal. De gietijzeren hoekpunten zijn eenvoudig vervangbaar.

Materiaal
De kuilhapper is gemaakt van hoogwaardig staal (S355) en de messen van HB500 kwaliteit.

Opties
De Hardox® voormessen en de ophangingsplaat van de happer zijn verwisselbaar. Er is keuze uit een dichte bodem of een bodem met tanden.
Het voordeel van de dichte bak is dat er minder voer verloren gaat en de fijnere bijproducten ook opgeschept kunnen worden. Met een tandenbodem is het eenvoudiger om de happer in de kuil te drukken.

Veelgekozen snelwisselssystemen
Voor wielladers leveren we de bijpassende en meestgebruikte snelwisselsystemen; systeem 2000, Lundberg (Volvo) en Oilquick. Deze systemen hebben een verticale vergrendeling en verliezen door het speciale ontwerp minimale opbreekkracht.

Bekijk ons assortiment nieuwe kuilhapper en gebruikte kuilhapper

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

De kuilhapper is verkrijgbaar in drie verschillende modellen.
Heb je een andere uitvoering nodig, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen