Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 18.900 - 20.500 kg Bedrijfsgewicht
  • 101.3 kW (138 PK) Motorvermogen
  • 9.430 m maximaal graafbereik
Bedrijfsgewicht 18.900 - 20.500 kg
Motorvermogen 101.3 kW (138 PK)
maximaal graafbereik 9.430 m
Productomschrijving

Hitachi ZX180-7

Minder brandstofverbruik
Eigenaars profiteren van de indrukwekkende brandstofzuinigheid van de in een nieuw jasje gestoken ZX160-7- en ZX180-7-graafmachines. Dankzij het toonaangevende hydraulische systeem HIOS IV van Hitachi en verbeteringen aan de rijmotor wordt tot 7% minder brandstof verbruikt dan bij eerdere modellen.

ECO-meter
Machinisten kunnen de brandstofzuinigheid verder vergroten en de kosten verminderen met de nieuwe ECO-meter, die duidelijk zichtbaar is op de multifunctionele lcd-kleurenmonitor van acht inch. Dankzij de grote veelzijdigheid van de Zaxis-7-graafmachines kunnen eigenaars hun winst verhogen door meer uiteenlopende projecten aan te pakken.

Eén- of tweedelige giek
Beide modellen zijn verkrijgbaar met een één- of een tweedelige giek. De ZX180-7 is verkrijgbaar met een lange onderwagen (LC) voor optimale stabiliteit en een smalle onderwagen (LCN) voor gemakkelijk transport. Door de kortere draaicirkel is de ZX180-7 geschikt voor werken bij weinig manoeuvreerruimte.

Voel het verschil
De opnieuw ontworpen, hypermoderne cabine van de Zaxis-7-graafmachine van Hitachi is de perfecte werkomgeving voor machinisten. De bijzonder ruime ZX160-7 en ZX180-7 beschikken over een toonaangevende cabine die superieur is op het gebied van comfort en kwaliteit. Ze behoren tot de stilste machines op de markt en er zijn 16% minder trillingen dan bij de vorige generatie.

Makkelijk te bedienen
De machines zijn door het nieuwe ergonomische bedieningspaneel makkelijk te bedienen en de besturing is goed bereikbaar. Machinisten kunnen met de multifunctionele controller snel door het menu op de lcd-monitor van acht inch navigeren. Het hi-res antireflectiescherm is goed leesbaar en de vernieuwde lay-out biedt een duidelijk display en prettige functionaliteit, zoals airconditioning, DAB+ radio en Bluetooth.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Hitachi rupsgraafmachines.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan