Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

 • Onderhoud
  Smeervrije lagers waar mogelijk. Inclusief vetgesmeerd huis zodat olielekkages worden voorkomen.
 • Veiligheid
  Voorzien van lastveiligheidsventielen in de cilinders voor extra veiligheid.
 • Centrale smering
  De SMP tiltrotator kan worden aangesloten op het centrale smeersysteem van de graafmachine.
 • Cilinders
  Zowel met enkelwerkende (telescopische) cilinders als met dubbelwerkende cilinders leverbaar.
Productomschrijving

SMP tiltrotator

SMP tiltrotator
De SMP tiltrotator of swingotilt is een echte allrounder die past op elke graafmachine. Bij Pladdet verkrijgbaar met elke mogelijke snelwissel, zowel aan de boven- als aan de onderzijde.

Constructie tiltrotator
De SMP tiltrotator is geschikt voor machines vanaf 2 ton tot 30 ton. Op elk product is standaard een doorvoerfunctie gemonteerd, zodat aanbouwdelen zoals een sloopsorteergrijper makkelijk worden aangesloten. Deze heeft geen draaikrans nodig omdat het draai/kantelstuk deze functie al heeft. Het bovenframe wordt gemaakt van hoge treksterktestaal. Het blauwe rotatiehuis is versterkt gietijzer en de snelwissel onderaan is of van S355 of van gietijzer afhankelijk van het gekozen systeem.

Opties SMP tiltrotator
Onze draai/kantelstukken kunnen we met iedere adapter bovenaan leveren. De tiltrotator is leverbaar vast aan de machine én op ieder bekend snelwisselsysteem. Een veelgekozen optie is een bijpassende lasthaak met certificaat.

Tiltrotator TX(CS)-systeem
Standaard leveren wij de tiltrotator met een TX(CS)-systeem. Hiermee schakel je eenvoudig tussen kantelen en de extra functie, bijvoorbeeld een grijper. De eventuele hydraulische snelwissel wordt apart aangestuurd. Ook is het mogelijk om roteren en kantelen tegelijkertijd te bedienen. Hiervoor is een extra set leidingen nodig op de machine.

SMP joysticks
Een veelgekozen systeem is het complete proportionele systeem, waarbij de joysticks in de graafmachine worden vervangen door SMP joysticks. Zo kan de machinist met één set standaard gemonteerd leidingwerk alle functies gelijktijdig bedienen.

Bekijk ons assortiment nieuw draaikantelstuk en gebruikt draaikantelstuk 

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

Offerte aanvragen