Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 20.100 - 24.900 KG Bedrijfsgewicht
  • 128 kW Motorvermogen
  • 10.280 m maximaal graafbereik
Bedrijfsgewicht 20.100 - 24.900 KG
Motorvermogen 128 kW
maximaal graafbereik 10.280 m
Productomschrijving

Hitachi ZX220W-7

Veelzijdigheid
Met de veelzijdige Hitachi ZX220W-7 mobiele graafmachine kun je  aan veel projecten werken. Aanbouwdelen kunnen eenvoudig worden verwisseld met behulp van het verbeterde ondersteuningssysteem voor aanbouwdelen en makkelijk worden vervoerd met behulp van het optionele ondersteuningspakket voor aanhangers.

Voel het verschil
Het nieuwe model kan worden afgesteld naar de voorkeuren van de machinist en de eisen van de werkplek.  De opnieuw ontworpen Zaxis-7-cabine is de perfecte
werkomgeving voor machinisten. Hij is bijzonder ruim en biedt comfort en kwaliteit met een laag geluidsniveau en minder trillingen dan de vorige generatie.

Bediening en comfort
Machinisten
voelen zich aan het einde van hun dienst minder vermoeid dankzij de gesynchroniseerde beweging van de stoel en de console. Eenvoudige bediening komt ook voort uit het nieuwe ergonomische ontwerp van de console en schakelaars; gemakkelijke toegang tot de bedieningselementen; en functies zoals cruise control, automatische transmissie en het optionele ride control-systeem dat trillingen tijdens het rijden onderdrukt en zorgt voor een uitstekend comfort tijdens het rijden en ervoor zorgt dat de machine rustig blijft op de weg.

Verhoogde veiligheid
De cabine biedt ook een perfect zicht op het werkterrein om machinisten. Het zicht wordt verbeterd door een uitzonderlijk vogelperspectief van 270 graden met het Aerial Angle camerasysteem. Operators kunnen kiezen uit zes beeldopties op de monitor om de directe omgeving te bekijken. Hun zicht door de voorruit van de cabine wordt ook verbeterd door de slanke stuurkolom (met grotere instelhoek) en het kleinere stuur.

Extra functies
Om machinisten in staat te stellen met meer vertrouwen en productiever te werken, zelfs in uitdagende omstandigheden, zijn de Zaxis-7 mobiele graafmachines uitgerust met nieuwe functies zoals led-werklampen, een ruitenwisser met een groter veegoppervlak en grotere spiegels. Als optie zijn ook verwarmde spiegels verkrijgbaar. Voor extra veiligheid worden de bovenwagen en de frontuitrusting vergrendeld wanneer de machine in de juiste positie staat voor het rijden op de openbare weg.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Hitachi mobiele graafmachines.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan