Offerte aanvragen
Zoek
Productomschrijving

Crown heftrucks met contragewicht

Grensverleggend
De LPG heftruck van de C-5-serie van Crown kenmerkt zich door baanbrekende innovaties in elk detail en geeft daarmee een andere betekenis aan lpg. Met zijn hoogwaardige aandrijflijn, precisiekoeling, ergonomische ontwerp en intrinsieke stabiliteit stelt de C-5-serie nieuwe maatstaven over de hele linie.

Meerwaarde en veelzijdigheid
Deze Crown heftruck levert het nodige vermogen plus de wendbaarheid en betrouwbaarheid om zowel aan de vereisten van de toepassing als aan die van de bestuurder te voldoen. In de SC-serie zijn aandacht voor details, geavanceerde techniek, een stevig chassis en taakgerichte ergonomie optimaal in balans. Je kunt kiezen uit modellen met drie of vier wielen en hefvermogens van 1,3 tot 2,0 ton.

De FC heftruck; omdat elke beweging telt
De elektrische FC heftruck met vier wielen van Crown biedt de optimale combinatie van productiviteit en vermogen. De FC is ongekend wendbaar en leverbaar met verschillende hefvermogens, zodat de heftruck voor nog meer toepassingen inzetbaar is.

Een echt multitalent
De Crown RC heftruck met contragewicht en staanplaats is ideaal voor drukke werkomgevingen en voelt zich zowel op het laadperron als in het gangpad thuis. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat bestuurders uitstekend zicht hebben. Bovendien profiteren ze van een optimale ergonomie en revolutionaire rijeigenschappen.

Bekijk hier het assortiment nieuwe Crown heftruck en tweedehands Crown heftruck

 

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Crown Equipment Corporation