Offerte aanvragen
Zoek
Productomschrijving

De veelzijdige Crown orderverzamelaar

De GPC orderverzamelaar; een productiviteitscentrum voor het magazijn
Een GPC orderverzamelaar van Crown is op het totale orderverzamelproces gericht en kan hierdoor elke taak aan. Deze veelzijdig inzetbare trucks verbeteren de productiviteit en ergonomie en bieden jarenlang betrouwbare prestaties voor een uitstekend investeringsrendement.

Uitzondering is de regel met de MPC orderverzamelaar
Je koopt vier verschillende trucks voor orderverzamelen, stapelen, voorraadaanvulling en pallettransport, of je investeert in één truck die het allemaal kan: de MPC orderverzamelaar met hefmast.

Snellere toegang begint met een LP orderverzameltruck
Eenvoudige toegang tot de producten is alles bepalend voor een vlot orderverzamelproces. Daarom blinkt Crown’s middenheffende orderverzameltruck van de LP-serie uit met gecombineerde bedieningselementen, geavanceerde ergonomische eigenschappen en een hoge betrouwbaarheid waarvan u jarenlang de vruchten plukt.

Prestaties op hoog niveau
Van het grote platformvenster tot het rotsvaste stabiliteitssysteem – de SP orderverzameltruck van Crown is ontworpen om hardwerkende bestuurders vol vertrouwen op hoogte te laten presteren, zodat ze uiteenlopende taken efficiënt kunnen uitvoeren.

De revolutie in mobiliteit
De Wave orderverzamelaar, Crown’s Work Assist Vehicle, zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen dankzij de verbeterde productiviteit, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en veiligheid.

Verbeter de productiviteit
Crown’s exclusieve QuickPick Remote orderpicking technologie verhoogt de productiviteit tijdens het orderverzamelen met wel 25 procent.

Bekijk hier het assortiment nieuwe Crown Orderverzamelaars en tweedehands Crown Orderverzamelaar

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Crown Equipment Corporation