Offerte aanvragen
Zoek
Productomschrijving

Crown Pallettrucks

Uitzonderlijk duurzaam
Een palletwagen moet duurzaam zijn en jarenlang meegaan. De PTH-serie staat wat betreft kwaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid op eenzame hoogte.

Precies wat jouw bedrijf nodig heeft
Het toepassingsgerichte ontwerpproces van Crown maakt het eenvoudig om de pallettruck te vinden die past bij het personeel, het gebruik, de indeling van uw faciliteiten en uw verzendbehoeften. De WP-serie, met onder andere het compacte WP 3010-model, komt tegemoet aan tal van veeleisende toepassingen. Of het nu om laad- en loswerk, levering van goederen, gebruik in winkels of in de zware industrie gaat, de WP-serie van Crown stelt je in staat om de beste pallettruck voor je bedrijf te kiezen.

Top prestaties en comfort
Als je een pallettruck voor intensieve toepassingen met een hoge doorvoersnelheid zoekt, biedt Crown de passende oplossing. De WT-serie heeft alles in huis wat nodig is om de pallettruck en de bestuurder optimaal te laten presteren: een robuuste constructie, onovertroffen duurzaamheid, taakefficiëntie en comfort. De WT-serie omvat het breedste scala van pallettruckmodellen met platform op de markt. Zo zijn er vier platformconfiguraties, hefvermogens tot 2,5 ton en elektronische besturing leverbaar.

Snel en efficiënt werken
De RT meerijpallettruck is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en veiligheid. De truck is zowel met zitplaats als met staanplaats leverbaar. Beide modellen zijn snelle en efficiënte transporters die bestuurders het nodige comfort bieden om elke dag opnieuw te presteren.

Robuuste meerijpallettruck
De PR meerijpallettruck van Crown is ontworpen om ladingen over lange afstanden te transporteren en om in krappe, volle ruimten zoals laadperrons en productieomgevingen te laden en lossen. Met de PR als specifieke pallettransporter kunt u niet alleen de doorvoersnelheid maar ook je investeringsrendement verbeteren.

Bekijk hier het assortiment nieuwe Crown Pallettruck en tweedehands Crown Pallettruck

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Crown Equipment Corporation