Offerte aanvragen
Zoek
Productomschrijving

Crown stapelaars

De economische en efficiënte stapelaar
De WF stapelaar van Crown maakt tijd- en kostenbesparingen mogelijk en is dankzij zijn flexibele inzetbaarheid één van de meest gevraagde stapelaars in het magazijn. Met de stapelaar kunt u ruimte besparen en producten zodanig organiseren dat ze sneller toegankelijk zijn. Bovendien kunnen uw medewerkers zware, omvangrijke ladingen op een snellere, veiligere manier heffen en verplaatsen.

De ES stapelaar biedt precisie en kracht in kleine ruimten
De Crown stapelaar van de ES-serie biedt krachtige prestaties, responsieve bediening, uitstekende wendbaarheid en ongeëvenaard zicht, zodat bestuurders veilig en productief kunnen werken in kleine ruimten.

ET stapelaar; een echte doener
De stapelaar met platform van Crown is ontworpen voor zware en veeleisende omgevingen. Hij is gebouwd met het oog op stevigheid, precisie en kracht. Stel hem op de proef en ervaar de betrouwbare prestaties, het bedieningsgemak en de uitstekende besturing.

Voer het tempo op met de dubbele stapelaars
Crown biedt een breed assortiment op het gebied van dubbele stapelaars; voor doorsneegebruik in retailomgevingen tot toepassingen tussen laaddocks en magazijnen met een grote opslagdichtheid. Een dubbele stapelaar van Crown combineert de mogelijkheden van een zware stapelaar met de flexibiliteit van een pallettruck en kan bovendien twee pallets van 1000 kg transporteren.

Optimaliseer ruimte met een ST/SX breedspoorstapelaar
Crown’s breedspoorstapelaar van de ST/SX-serie biedt u een veilige, productieve en kostenefficiënte oplossing als u uw opslagruimte moet maximaliseren en de efficiëntie wilt verbeteren.

Eenvoudig te monteren
De zwaar uitgevoerde breedspoorstapelaar van Crown stelt bestuurders in staat om de zwaarste ladingen snel en gemakkelijk te hanteren terwijl ze in krappe ruimten navigeren.

Een handige oplossing
Met de QuickPick Remote heftechnologie kunnen bestuurders van Crown stapelaars de hef- en daalfuncties op afstand bedienen wanneer zij handmatige taken aan de vorkzijde van de heftruck uitvoeren.

Bekijk hier het assortiment nieuwe Crown stapelaars en tweedehands Crown stapelaars

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Crown Equipment Corporation