Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
 • 3.320 - 3.500 kg Bedrijfsgewicht
 • 1.550mm Breedte
 • 18,8 kW (25,6 HP) Motorvermogen
Bedrijfsgewicht 3.320 - 3.500 kg
Breedte 1.550mm
Motorvermogen 18,8 kW (25,6 HP)
Productomschrijving

HITACHI ZX33U-6

De ZX33U-6 biedt uitstekende prestaties op elk werkterrein, vooral als er weinig ruimte is. De machine is snel, krachtig en brandstofefficiënt. Daarnaast levert hij lagere bedrijfskosten en minder uitstoot. De machine staat bekend om zijn krachtige Stage V-motor, korte cyclustijden en een efficiënt hydraulisch systeem.

Voor de lange duur
De machine is duurzaam door het geavanceerde energiebesparende systeem in combinatie met de ECO-stand, het automatische stationairloopsysteem en de constante motortoerentalregeling om het brandstofverbruik aanzienlijk te verlagen. Daarnaast beperkt dit de geluidsniveaus en de emissies van de machine.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Hitachi mini-graafmachines.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan
kenmerken

Korte draaicirkel

De korte draaicirkel van de ZX33U-6 is ideaal voor gebruik op krappe werklocaties.

kenmerken

hoge productiviteit

De korte cyclustijden en efficiënte hydraulica zorgen voor een hoge productiviteit.

Sterke eigenschappen

 • Efficiënte prestaties
  De ZX33U-6 biedt uitstekende prestaties op elk werkterrein, vooral als er weinig ruimte is. De machine is snel, krachtig en brandstofefficiënt, en biedt daarnaast lagere bedrijfskosten en minder uitstoot.
 • Uitzonderlijk comfort
  De cabine van de ZX33U-6 laat de aandacht voor details zien, die in het volledige ontwerp van de minigraafmachines van Hitachi terug te vinden is. Deze biedt beter zicht, heeft gebruiksvriendelijke functies en zorgt voor een comfortabele werkomgeving voor machinisten.
 • Eenvoudig in onderhoud
  Eenvoudig onderhoud maakt integraal deel uit van het gebruiksvriendelijke ontwerp van de ZX33U-6. De machine heeft diverse praktische onderhoudskenmerken, waardoor u schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden snel en eenvoudig op het werkterrein kunt uitvoeren, en de machine dus altijd optimaal werkt.