Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 24.140 - 24.590 kg Bedrijfsgewicht
  • 222 kW (298 PK) Motorvermogen
  • 3,2 - 4,5 m³ Bakinhoud
Bedrijfsgewicht 24.140 - 24.590 kg
Motorvermogen 222 kW (298 PK)
Bakinhoud 3,2 - 4,5 m³
Productomschrijving

Hitachi ZW310-6

Het nieuwe model is een resultaat van Hitachi’s constante aandacht voor het bouwen van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame producten. De ZW310-6 is dan ook veelzijdig en in te zetten voor diverse industriële toepassingen.

Perfect ontwikkeld
De ZW310-6 is ontworpen
en geproduceerd in Japan met behulp van de meest geavanceerde technologie. Hitachi heeft de middelgrote wiellader perfect ontwikkeld, met de nadruk op verbeterd milieubewustzijn, comfort van de machinist én veiligheid.

Snelle toegang
De motorkap kan geheel worden geopend zodat technische ondersteuning gemakkelijk kan worden geboden. De adBlue®tank is zo geplaatst dat toegang vanaf de grond gemakkelijk en veilig is. Zo kan regelmatig onderhoud snel worden uitgevoerd.

Verbeterde brandstofefficiëntie
Een nieuw type motor en de vergrendelbare lock-up transmissie hebben de brandstofefficiëntie van de ZW310-6 verbeterd, wat de bedrijfskosten omlaag brengt.

Eenvoudig onderhoud
Een massaschakelaar voor de accu is nu standaard inbegrepen en dat zorgt voor veiliger en makkelijker onderhoud. Daarnaast helpt de schakelaar om ongelukken met het elektrisch systeem te voorkomen en bij langdurige stalling de energie van de accu te behouden.

Verminderde kosten
De nieuwe motor, die voldoet aan de eisen van Fase IV, heeft geen roetfilter nodig. Dat brengt het brandstofverbruik en de onderhoudskosten verder omlaag.

Betrouwbare prestaties
Het hefframe draagt bij aan de betrouwbare prestaties van de ZW310-6. De snelheid verbetert en het hefframe daalt gelijkmatig, waardoor de productiviteit toeneemt. De machine is makkelijk te besturen met de automatische nivelleerfunctie en het anti-driftsysteem.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan