Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 33.680 - 34.220 kg Bedrijfsgewicht
  • 290 kW (389 PK) Motorvermogen
  • 4,8 - 5,6 m³ Bakinhoud
Bedrijfsgewicht 33.680 - 34.220 kg
Motorvermogen 290 kW (389 PK)
Bakinhoud 4,8 - 5,6 m³
Productomschrijving

Hitachi ZW370-6

De nieuwe grote ZW6wielladers zijn vervaardigd met behulp van marktleidende technologie en hoogwaardige componenten. De ZW370-6 biedt uitstekende prestaties zonder afbreuk te doen aan efficiëntie, dankzij het lage brandstofverbruik.

Makkelijke toegang
De motorkap kan in zijn geheel worden geopend zodat technische ondersteuning gemakkelijk kan worden geboden. De adBlue® tank is zo geplaatst dat toegang vanaf de grond eenvoudig en veilig is. Dit helpt ervoor te zorgen dat regelmatig onderhoud snel kan worden uitgevoerd voor betrouwbare prestaties.

Verbeterde brandstofefficiëntie
De “lockup” transmissie heeft de brandstofefficiëntie van de ZW3706 verbeterd en dat brengt de bedrijfskosten omlaag.

Eenvoudig onderhoud
Een massaschakelaar voor de accu is nu standaard inbegrepen, en dat zorgt voor veiliger en gemakkelijker onderhoud. Dit helpt ongelukken met het elektrisch systeem te voorkomen en bij langdurige stalling de energie van de accu te behouden.

Verminderde kosten
De nieuwe motor, die voldoet aan de eisen van Stage IV, heeft geen roetfilter nodig, en dat brengt het brandstofverbruik en de onderhoudskosten verder omlaag.

Betrouwbare prestaties
Het hefframe draagt bij aan de betrouwbare prestaties van de ZW3706. De snelheid van het frame is verbeterd en deze daalt gelijkmatig, waardoor de productiviteit is toegenomen. En dankzij de automatische nivelleerfunctie is het hefframe gemakkelijk te bedienen.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan