Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 5.050 kg Bedrijfsgewicht
  • 50 kW (68 PK) Motorvermogen
  • 0,80 - 1,50 m³ Bakinhoud
Bedrijfsgewicht 5.050 kg
Motorvermogen 50 kW (68 PK)
Bakinhoud 0,80 - 1,50 m³
Productomschrijving

Hitachi ZW75-6

De nieuwe compacte wielladers van Hitachi Construction Machinery staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid en ze laten de machinist keer op keer versteld staan. Ze kunnen met de hoogste efficiëntie werken en zijn dankzij hun toegankelijke componenten makkelijk te onderhouden.

Minimale stilstand
Serviceintervallen van 500 uur betekenen dat de compacte wielladers van Hitachi langere tijd tussen olie en filtervervangingen betrouwbaar blijven werken. Dat betekent minimale stilstand en maximale inzetbaarheid!

Snelle toegang
De motorkap is eenvoudig te openen, voor gemakkelijke toegang tot de motorruimte, de dieseltank en het brandstoffilter. Zo kan routineonderhoud snel worden uitgevoerd en blijft de machine betrouwbaar presteren.

Efficiënte koeling
Een temperatuurafhankelijke, hydraulisch aangedreven motorventilator zorgt voor een betere brandstofefficiëntie.

Gemakkelijk onderhoud
De massaschakelaar behoort tot de standaard uitrusting. Zo voorkom je ongevallen met stroom tijdens onderhoud en houdt de accu zijn lading langer vast bij langdurige opslag.

Optimale inzetbaarheid
Een optionele serviceklep voor het aftappen van de motor en hydraulische olie bespaart tijd tijdens routineonderhoud en zorgt dat de machine langer inzetbaar is.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan