Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
  • 14.100 – 16.300 kg Bedrijfsgewicht
  • 74 kW (100.8 PK) Motorvermogen
  • 8.380 m maximaal graafbereik
Bedrijfsgewicht 14.100 – 16.300 kg
Motorvermogen 74 kW (100.8 PK)
maximaal graafbereik 8.380 m
Productomschrijving

Hitachi ZX135US-7

Zuinig in brandstof
Door de indrukwekkende brandstofzuinigheid verbruiken de in een nieuw jasje gestoken graafmachines ZX130-7 en ZX135US-7 tot 9% minder brandstof dan de vorige modellen, ook dankzij Hitachi’s toonaangevende hydraulisch systeem HIOS V.

Eco-meter
De kosten gedurende de gehele levensduur zijn lager door de nieuwe motor die voldoet aan Stage V, en waarbij geen SCR-systeem nodig is. Ureum, vervanging van filters en het daarbij behorende onderhoud zijn dus niet meer nodig. Met de geheel nieuwe ECO-meter kunnen machinisten de brandstofzuinigheid verder vergroten en de kosten verminderen.

Voel het verschil
Machinisten zullen de perfecte werkomgeving van de opnieuw ontworpen, hypermoderne Zaxis-7 zeker weten te waarderen. De bijzonder ruime ZX130-7 en ZX135US-7 bieden superieure comfort en kwaliteit. Ze behoren tot de stilste machines op de markt en er zijn 16% minder trillingen (in de ZX130-7) dan bij de vorige generatie. De cabine van de ZX135US-7 heeft een 15 cm bredere deuropening en een ruimer interieur, met meer beenruimte voor meer comfort.

Meer veiligheid
Voor nog meer veiligheid bieden Hitachi Zaxis-7-graafmachines een beter zicht over het werkterrein. Het Aerial Angle-camerasysteem biedt een uitzonderlijke kijkhoek van 270 graden van bovenaf en machinisten hebben de keuze uit zes weergaveopties om de directe omgeving van de machine te bekijken. Door de nieuwe led-werklampen en een ruitenwisser met een vergroot wisoppervlak kunnen machinisten onder moeilijke omstandigheden met meer vertrouwen werken.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Hitachi rupsgraafmachines.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan