Pladdet vakmanschap; voel het verschil
We introduceren op de Matexpo twee nieuwe producten; de Zweedse SMP tiltrotator ST4; de kleinste tiltrotator van de familie en de nieuwe CL320 bomenknipschaar van het Oostenrijkse merk Westtech. Verder is er een deel van het grote assortiment aanbouwdelen te zien; waaronder sorteergrijpers, grondboren, hydraulische magneten, vergruizers, trilblokken, combischaren, SMP tiltrotators, Westtech bosbouwapparatuur bakken, snelwissels, kantelstukken en sloophamers.

SMP Tiltrotator ST4
Met de ST4 spelen we in op de groeiende vraag van onze klanten naar tiltrotators voor de kleinste graafmachines. De ST4 is de nieuwste aanwinst in de SMP tiltrotator-serie en biedt dezelfde voordelen van de grotere modellen in de kleinste verpakking. Pladdet is al ruim 15 jaar officieel importeur van SMP tiltrotators in Nederland en België en we zien een explosieve groei in dit segment. Onze klanten zijn te spreken over de Zweedse kwaliteit en de 3 jaar garantie. We hebben altijd een groot aantal tiltrotators op voorraad, geschikt voor machines van 2 ton tot 30 ton.

Westtech CL320
De nieuwe Westtech CL320 is een veelzijdige bomenknipschaar om veilig bomen en struiken te kappen op grote oppervlaktes. Dit type kan aan alle graafmachines worden gebouwd. Het voordeel van de CL320 is de sterke grijperdelen met een grote openingswijdte. De grijper heeft een smoorklep, waardoor de snelheid van de grijperopening ingesteld kan worden. Verder kan de CL320 de afgeknipte takken/bomen in bundels neerleggen en kan de verzamelaar makkelijk worden verwijderd om gewicht te verminderen. Geschikt voor machines van 12 tot 20 ton.