Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

 • Hoge sluitkracht
  De cilinders zijn voorzien van einddemping en zorgen voor extreem hoge sluitkrachten.
 • Afdichting moederframe
  De cilinders worden zoveel mogelijk beschermd door de afdichting van het moederframe.
 • Hoogwaardige kwaliteit
  De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe uit hogesterktestaal. Dit maakt de sterkte en stijfheid van het moederframe ongeëvenaard.
 • Verwisselbare schalen
  De schalen zijn verwisselbaar in de breedte.
Productomschrijving

Sorteergrijper vast

Pladdet sorteergrijper
De sorteergrijpers van Pladdet zijn gemaakt van kwaliteitscomponenten en zijn het beste product tegen de meest klantvriendelijke prijs. Met een uitzonderlijke garantie van 3 jaar. De sorteergrijper, ook wel sloopgrijper genoemd, is bijna hetzelfde als de draaigrijper, maar dan zonder de roterende ring. Dit maakt de grijper geschikt voor machines met een draaikrans.

Bouw van een sloopgrijper
De schalen van de sloopgrijper zijn vervaardigd van Hardox® en het hoofdframe is gemaakt van staal met een hoge sterkte. Dit maakt de sterkte en stijfheid van het moederframe ongeëvenaard. De cilinders zijn voorzien van eindpositiedemping en zorgen voor extreem hoge sluitkrachten. Deze worden zoveel mogelijk beschermd door de afdichting van het hoofdframe.

Grijperopties
De sorteergrijper bestaat uit een basisframe waarop aan beide zijden een beweegbare schaal is gemonteerd. Het basisframe bevat een of twee cilinders en een of twee stabilisatiestangen. De schalen zijn onderling verwisselbaar en verkrijgbaar in verschillende breedtes.

Bekijk ons assortiment nieuwe sorteergrijper en gebruikte sorteergrijper

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan
Opties

Tandwisselmessen

Het tandwisselmes zorgt voor het stevig grijpen van bijvoorbeeld groenafval en boomstammen. De aangeschuinde tanden zorgen voor meer grip in de massa. Hierdoor glijdt het materiaal er niet tussenuit. De tanden schuiven over en onder het mes. Zo sluit de grijper volledig als er geen materiaal aan de onderkant doorheen steekt. De tandwisselmessen zijn gemaakt uit Hardox®. Daardoor zijn ze zeer slijtvast. De messen zijn beschikbaar voor grijpers vanaf de PRG2.

Opties

Rubberen opzetstukken

Met het rubberen opzetstuk kun je gladde materialen zoals stenen goed klemmen. Daarmee voorkom je dat deze materialen verschuiven.

Opties

Gekartelde zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen. Hiermee klem je bijvoorbeeld kleinere stammen goed vast. Hierdoor kun je de stammen perfect inkorten.

Opties

Dichte zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen en zorgen ervoor dat grijper ook kan worden ingezet als een grondgrijper.

Opties

Lastveiligheidsventiel

Het lastveiligheidsventiel zorgt ervoor dat de sloop-sorteergrijper bij het oppakken van harde materialen de druk niet verliest.

Uitvoeringen

Offerte aanvragen