Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

 • Hoge sluitkracht
  In vergelijking met andere merken heeft deze sloop/sorteergrijper de hoogste sluitkracht.
 • Gesloten moederframe
  De cilinders worden zoveel mogelijk beschermd door de afdichting van het moederframe.
 • Hoogwaardige kwaliteit
  De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe uit hogesterktestaal. Zo is de sterkte en stijfheid van het moederframe ongeëvenaard.
 • Verwisselbare schalen
  De schalen zijn verwisselbaar qua breedte.
Productomschrijving

Sloop-sorteergrijper (Rotatie)

De Pladdet Roterende Grijper is opgebouwd uit kwaliteitscomponenten en wordt ondersteund door een garantie van 3 jaar. Deze ijzersterke combinatie van een sloop- en sorteergrijper biedt het beste product voor de meest klantvriendelijke prijs. Eind 2011 is deze nieuwe grijperserie in de markt gezet. In 2018 is de feedback van 6 jaar meegenomen wat heeft geresulteerd in de -II uitvoeringen.

Basisstuk
De sloop-sorteergrijper bestaat uit een basisstuk waarop aan beide zijden een bewegende schaal is gemonteerd. In de basisunit bevinden zich één of twee cilinders en één of twee stabilisatorstangen (afhankelijk van het type).

Aandrijfmotoren
Alle aandrijfmotoren zijn van het A-merk Parker. Vanaf het type PRG3 monteren we twee aandrijfmotoren. Dit verdeelt de kracht en zorgt voor een groter draaimoment.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan
Opties

Tandwisselmessen

Het tandwisselmes zorgt voor het goed kunnen grijpen van bijvoorbeeld groenafval en boomstammen. De aangeschuinde tanden zorgen voor meer grip in de massa. Hierdoor glijdt het materiaal er niet tussenuit. De tanden schuiven over en onder het mes. Zo sluit de grijper volledig als er geen materiaal aan de onderkant doorheen steekt. De tandwisselmessen zijn gemaakt uit Hardox®. Daardoor zijn ze zeer slijtvast. De messen zijn beschikbaar voor grijpers vanaf de PRG2.

Opties

Rubberen opzetstukken

Met het rubberen opzetstuk kunt u gladde materialen, zoals bijvoorbeeld stenen, goed klemmen. Daarmee voorkomt u dat deze materialen verschuiven.

Opties

Gekartelde zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen. Hiermee klemt u bijvoorbeeld kleinere stammen goed vast. Hierdoor kunt u de stammen perfect inkorten.

Opties

Dichte zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen en zorgen ervoor dat grijper ook kan worden ingezet als een grondgrijper.

Opties

Lastveiligheidsventiel

Het lastveiligheidsventiel zorgt ervoor dat de sloop-sorteergrijper bij het oppakken van harde materialen de druk niet verliest.

Uitvoeringen

De Sloop-sorteergrijper (rotatie) is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Offerte aanvragen