Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

 • Hoge sluitkracht
  In vergelijking met andere merken heeft de Pladdet sorteergrijper de hoogste sluitkracht.
 • Gesloten moederframe
  De cilinders worden zoveel mogelijk beschermd door afdichting van het moederframe.
 • Hoogwaardige kwaliteit
  De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe uit hogesterktestaal. Dit maakt de sterkte en stijfheid van het moederframe ongeëvenaard.
 • Verwisselbare schalen
  De schalen zijn verwisselbaar in de breedte.
Productomschrijving

Sorteergrijper roterend

Pladdet roterende sorteergrijper
De Pladdet roterende sorteergrijper of ook wel sorteerknijper genoemd, is het beste product voor de meest klantvriendelijke prijs en met een uitzonderlijke garantie van 3 jaar. In vergelijking met andere merken heeft de Pladdet sorteergrijper de hoogste sluitkracht. Deze grijper is speciaal ontwikkeld voor de sloop-, milieu- en recyclingbranche en om algemene werkzaamheden uit te voeren. Eind 2011 is deze nieuwe grijper-serie opgezet, in 2018 is de serie vernieuwd en is de feedback van de afgelopen 6 jaar meegenomen.

Constructie roterende sorteergrijper
De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe uit hogesterktestaal. Dit maakt de sterkte en stijfheid van het moederframe ongeëvenaard. De sorteergrijper bestaat uit een basisstuk waarop aan allebei de kanten een bewegende schaal is gemonteerd. In de basisunit bevinden zich één of twee cilinders en één of twee stabilisatorstangen. Dit is afhankelijk van het type grijper. De cilinders worden zoveel mogelijk beschermd door afdichting van het moederframe.

Alle aandrijfmotoren zijn van het A-merk Parker. Vanaf het type PRG3 worden er twee aandrijfmotoren gemonteerd. Dit verdeelt de kracht en zorgt voor een groter draaimoment.

Opties roterende sorteergrijper
De schalen van de roterende sorteergrijper zijn te verwisselen en in meerdere breedtes verkrijgbaar.

Bekijk ons assortiment nieuwe sorteergrijper en gebruikte sorteergrijper

 

 

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan
Opties

Tandwisselmessen

Het tandwisselmes zorgt voor het goed kunnen grijpen van bijvoorbeeld groenafval en boomstammen. De aangeschuinde tanden zorgen voor meer grip in de massa. Hierdoor glijdt het materiaal er niet tussenuit. De tanden schuiven over en onder het mes. Zo sluit de sorteergrijper volledig als er geen materiaal aan de onderkant doorheen steekt. De tandwisselmessen zijn gemaakt uit Hardox®. Daardoor zijn ze zeer slijtvast. De messen zijn beschikbaar voor grijpers vanaf de PRG2.

Opties

Rubberen opzetstukken

Met het rubberen opzetstuk kunt u gladde materialen, zoals bijvoorbeeld stenen, goed klemmen. Daarmee voorkomt u dat deze materialen verschuiven.

Opties

Gekartelde zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen. Hiermee klemt u bijvoorbeeld kleinere stammen goed vast. Hierdoor kunt u de stammen perfect inkorten.

Opties

Dichte zijplaten

Deze zijplaten worden gemonteerd op de zijkant van de schalen en zorgen ervoor dat grijper ook kan worden ingezet als een grondgrijper.

Opties

Lastveiligheidsventiel

Het lastveiligheidsventiel zorgt ervoor dat de sorteergrijper bij het oppakken van harde materialen de druk niet verliest.

Uitvoeringen

De sloop-sorteergrijper roterend is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Offerte aanvragen