Offerte aanvragen
Zoek

Sterke Eigenschappen

  • Laag gewicht
    Een laag eigen gewicht door het toepassen van sterke materialen en een doordachte constructie.
  • Adapter
    De kleibak wordt het meest gekozen met een CW ophanging, maar ieder andere ophanging is ook mogelijk.
  • Lage zijschotten
    Door deze bak uit te voeren met lage zijschotten, lost hij zich makkelijk en kan hij bovendien goed worden ingezet bij het graven rond kabels en buizen.
Productomschrijving

Mini-Kleibak

De Pladdet mini-kleibak
Ben je op zoek naar een mini-kleibak of sleuvenbak? Dan ben je bij Pladdet aan het juiste adres! Bij het produceren zijn de behoeften van onze klanten het uitgangspunt. De Pladdet mini-kleibakken staan bekend om hun onverwoestbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig constructiestaal met Hardox ® ophanging en HB400 kwaliteit messen.

Rendement uit je mini-kleibak
De Pladdet mini-kleibak, mini-sleuvenbak of banaanbak wordt vooral gebruikt voor het graven van funderingen, sleuven en het leggen van leidingen en kabels. Om zoveel mogelijk rendement uit de bak te halen is deze helemaal aan te passen aan ieders wensen.

Constructie mini-kleibak
Deze bak heeft een laag eigen gewicht door het gebruik van sterke materialen en een doordachte constructie. Elke ophanging is mogelijk, bijvoorbeeld het veelgebruikte CW systeem of het Oilquick systeem. Deze bak wordt uitgevoerd met lage zijschotten zodat hij zich makkelijk lost en goed kan worden ingezet bij het graven rond kabels en buizen.

Opties mini-kleibak
De mini-kleibak kan geleverd worden in een rechte en een tabse uitvoering. Bij beide types is de breedte afhankelijk van de gewenste ophanging. Andere afmetingen zijn ook mogelijk.

Bekijk ons assortiment nieuwe mini-kleibak en gebruikte mini-kleibak

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

De kleibak is leverbaar in diverse uitvoeringen. Bereken het gewenste type voor uw machine door middel van uw machines gewicht in te voeren.

Ons advies:

Of kies een bak met ongeveer een gelijke inhoud uit de onderstaande tabel. Wij geven graag persoonlijk advies. Bel gerust +31 (0)115 48 13 51 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
Bekijk uitvoeringen
Mini-kleibak KLS
Breedte in mm
Standaardafmetingen (B = Bakopening, D = Diepte van de bak en H = Hoogte)
Inhoud in liters