Offerte aanvragen
Zoek
Specificaties
 • 12.250 - 12.520 kg Bedrijfsgewicht
 • 1.500mm Breedte
 • 14,5 kW (19,4 HP) Motorvermogen
Bedrijfsgewicht 12.250 - 12.520 kg
Breedte 1.500mm
Motorvermogen 14,5 kW (19,4 HP)
Productomschrijving

HITACHI ZX26U-6

De ZX26U-6 heeft een Stage V-motor en het hydraulische systeem van Hitachi, zodat de machine productief en efficiënt werkt. De machine is licht en compact, waardoor hij makkelijk is te verplaatsen en goed in kleine ruimtes op drukke werklocaties kan werken.

Productief
De ZX26U-6 combineert een hoge productiviteit met lagere bedrijfskosten. De machine is eenvoudig tussen werklocaties te verplaatsen en kan worden vervoerd op een aanhanger van 3,5 ton met snelwissel en twee bakken (met BE rijbewijs).

Voor de lange duur
De machine zorgt ervoor dat je projecten op tijd en binnen het budget kunt afronden. Bijvoorbeeld door de bescherming van de boomcilinder, de slangbescherming en de verstevigde boom-armverbinding.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte Hitachi mini-graafmachines.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan
kenmerken

Korte draaicirkel

De korte draaicirkel is ideaal voor gebruik in woongebieden, waar weinig ruimte is.

kenmerken

Transport met aanhanger

Deze machine kan worden vervoerd op een aanhanger van 3,5 ton met snelwissel en twee bakken.

Sterke eigenschappen

 • Efficiënte prestaties
  De Stage V-motor zorgt er samen met het hydraulische systeem van Hitachi voor dat de ZX17U-6 en de ZX19U-6 op elk werkterrein productief en efficiënt kunnen werken. Ze zijn bijzonder veelzijdig voor kleine ruimten, dankzij hun compacte afmetingen, korte draaicirkel en verstelbare rupsen.
 • Uitzonderlijk comfort
  De ZX17U-6 en de ZX19U-6 bieden een ruime werkomgeving voor machinisten. Deze machines zijn ook eenvoudig te bedienen, zelfs voor mensen die ze voor het eerst gebruiken.
 • Eenvoudig in onderhoud
  Voor een soepele bediening zijn de ZX17U-6 en de ZX19U-6 uitgevoerd met diverse praktische onderhoudskenmerken, waardoor reiniging en onderhoud snel en moeiteloos kunnen worden uitgevoerd.