Offerte aanvragen
Zoek

Sterke Eigenschappen

 • Hoge sluitkracht
  In vergelijking met andere merken heeft de Pladdet sorteergrijper de hoogste sluitkracht.
 • Slijtvaste scharnierconstructie
  Deze grijper is uitgevoerd met zwevende scharnierpennen in Hemiax lagers en met stofafdichting. Daardoor is de grijper extra bestand tegen water, zand en harde stoten.
 • Grijperschalen en frame
  De HD grijperschalen en frame zijn verzwaard uitgevoerd. De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe uit hogesterktestaal. Dit maakt de sterkte en de stijfheid van het moederframe ongeëvenaard.
 • Eindaanslag in het frame
  HD sorteergrijpers hebben een eindaanslag in het frame waardoor de cilinder niet gebruikt wordt als eindaanslag en zo minder kwetsbaar is.
Productomschrijving

Sloopsorteergrijper HD

Materiaal
De grijperschalen en het frame van de sloopsorteergrijper PRG4.5-900-II zijn extra zwaar uitgevoerd. De grijper is geschikt voor machines vanaf circa 25 ton tot 52 ton. Kenmerkend voor deze grijper zijn de zwevende scharnierpennen in Hemiax lagers en met stofafdichting. Zo is hij nog beter bestand tegen water, zand en en werkzaamheden onder zware omstandigheden.

Opties

 • De sloopsorteergrijper PRG4.5-900-II kan uitgerust worden met een centraal smeersysteem.
 • De schalen van de roterende sorteergrijper zijn te verwisselen en in meerdere breedtes verkrijgbaar.

Constructie roterende sorteergrijper
De schalen zijn gemaakt uit Hardox® en het moederframe is extra verzwaard. De sorteergrijper bestaat uit een basisstuk waarop aan allebei de kanten een bewegende schaal is gemonteerd. In de basisunit bevinden zich één of twee cilinders en één of twee stabilisatorstangen. Dit is afhankelijk van het type grijper. De cilinders worden zoveel mogelijk beschermd door afdichting van het moederframe.

Alle aandrijfmotoren zijn van het A-merk Parker. Vanaf het type PRG3 worden er twee aandrijfmotoren gemonteerd. Dit verdeelt de kracht en zorgt voor een groter draaimoment.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

Offerte aanvragen