Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

  • Laag gewicht
    Een laag eigen gewicht door het toepassen van sterke materialen en een doordachte constructie.
  • Spijlen
    Afhankelijk van de machineklasse worden de spijlen door Pladdet op een optimale afstand van elkaar geplaatst.
  • Lage zijschotten
    Door de lage zijschotten is de puinbak perfect geschikt om straatwerk of funderingen mee uit te breken.
Productomschrijving

Puinbak Standaard

De Pladdet puinbak
De Pladdet puinbak, ook wel puinriek genoemd, is gemaakt voor machines vanaf circa 10 ton tot 100 ton. Puinbakken worden vooral gebruikt bij sloop- en zeefwerkzaamheden en in de wegenbouw om verhardingen uit te breken. De meest gekozen puinbak is type DP40X1335 mm voor mobiele machines van rond de 14-15 ton.

Constructie puinbak
De puinbak heeft een laag eigen gewicht door het toepassen van sterke materialen en een doordachte constructie en wordt gemaakt van hoogwaardig constructiestaal S355 en een mes van HB500 kwaliteit. De ophanging is van Hardox®. Door de lage zijschotten is de puinbak perfect geschikt om straatwerk of funderingen mee uit te breken. Afhankelijk van de machineklasse worden de spijlen door Pladdet op een optimale afstand van elkaar geplaatst.

Opties puinbak
Vaak worden er tanden gekozen voor sloopwerkzaamheden. De klant kiest het merk. Dit is meestal Esco of Cat of Combi-wear parts. De puinbak is verkrijgbaar met afneembare bouttanden of adapters met verwisselbare tandtips.

De puinbak is ook verkrijgbaar als ‘rond’ model, waardoor deze voor sommige toepassingen beter geschikt is. Verder kiest de klant vaak voor zijkantbescherming en een voorzetmes of profielmes.

Bekijk ons assortiment nieuwe puinbak en gebruikte puinbak

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

De puinbak is leverbaar in diverse uitvoeringen. Bereken het gewenste type voor de machine door het juiste gewicht te kiezen.

Ons advies:

Of kies een type met ongeveer een gelijke inhoud uit de onderstaande tabel. Wij geven graag persoonlijk advies. Bel gerust +31 (0)115 48 13 51 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
Bekijk uitvoeringen
Puinbak HD
Breedte in mm
Standaardafmetingen (B = Bakopening, D = Diepte van de bak en H = Hoogte)
Inhoud in liters