Offerte aanvragen
Zoek

Sterke eigenschappen

  • Kantelgebied
    De kantelmotor kent een groter kantelgebied dan het kantelstuk of het draai/kantelstuk. Dit omdat het kantelen gebeurd door een worm-overbrenging ipv cilinders.
  • Eenvoud en onderhoud
    De kantelmotor behoeft naast regelmatige smering weinig onderhoud.
  • Uitstekende delen
    In vergelijking met draai/kantelstukken of kantelstukken kent deze kantelmotor geen uitstekende delen omdat hij geen cilinders heeft.
Productomschrijving

Kantelmotor

Geschikt voor machines vanaf ca. 2 ton tot 50 ton. Een kantelmotor heeft een worm -overbrenging waardoor hij een zeer groot kantelgebied heeft. Op de kleinere modellen tot wel 2×90 graden! De kantelmotor is uit te voeren als een zogenaamde ‘sandwich constructie’ met onder en boven snelwissel ophanging, of alternatief bovenaan direct vast aan de machine en onderaan voorzien van snelwissel hydraulisch of mechanisch.

De unit is beveiligd tegen overbelasting door toepassing van een veiligheidsventiel.

Ophanging
Onze kantelmotoren kunnen we met iedere adapter bovenaan leveren. Kan zowel vast aan de machine als ieder bekend snelwisselsysteem.

Lasthaak
Een veelvoorkomende optie is een bijpassende lasthaak met certificaat.

Materiaal
De complete kantelmotor wordt gefreesd uit één stuk hoogwaardig constructie staal. De snelwissel onderaan is of van S355 of van gietijzer afhankelijk van het gekozen systeem.

Wilt u een offerte voor dit product? Wij adviseren u graag!

Vraag een offerte aan

Uitvoeringen

De kantelmotor is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Offerte aanvragen